Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(963 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał: "Pradziadek glosowal na AP, dziadek na AP, ojciec na AP" wiec i norsk na AP zaglosuje a potem krzyczy czemu bomy mu stawiaja czemu drogi marne a wszystko drogie...... a jak go spytac czemu glosowal na socjalistow to powtarza od nowa ze dziadek itd.
Coraz Bardziej Podobają Mi się Twoje Wypowiedzi , takie bardziej stonowane i przystępniejsze .
---
Co prawda , nadal pozostają nieodłączne avgifty na to , czy też śiamto , jednak nie ma Osób rozumnych bez żadnej skazy .
---
Widzę iż zmiana Pracy , spowodowała u Ciebie bardziej rozumniejsze wypowiedzi ZEWNĘTRZNE niż SETKA porad Innych na tematy Twoich wypowiedzi ...
---
Najbardziej Podobają Mi się te Twoje teksty gdy piszesz iż dana wypowiedz jest jedynie Luźnym Przykładem dla zobrazowania danego problemu ... lub coś w tym stylu .
Nie chce Mi się szukać dokładnego tekstu .
Pozdrawiam
NOWO ROCZNIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Tylko kiedy to bedzie ?
Szykuje sie do nowego samochodu i nie wiem czy czekać czy kupować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Odrobine taka nieznaczna napewno juz od 2015stego bo w budzecie FrP/Høyre (a nie poprawkach w AP budzecie) bedzie uwzglednione zmniejszenie engangsavgift. A zeby ceny znormalnialy to trzeba jeszcze wielu wielu "4-roleci" zanim norski zrozumieja ze tylko FrP moze zapewnic im normalnosc we wlasnym kraju aby niemusieli jezdzic zagranice aby pozyc na urlopie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Czyli nic jedynie zostaje sprowadzić roczny samochód z DE i zapłacić podatek i tak bede z 50 tys do przodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Miroslaw misiniec
(jadzia_mirek)
Wiking
tak powinno być z paliwem kup 3 litry zapłać za dwa na pewno by nikt nie wylewał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Socjalistyczna Unia Europeiska dba oto aby w promocji bylo zaplac za 3 litry otrzymaj jeden (niedokladnie ale prawie). Wystarczy spojrzec jak wygladaja normalne ceny w USA lub Rosji chociaz w USA zapewnie juz niedlugo Obama dobierze sie i do paliwa w koncu bardzo stara sie wprowadzac socjalistyczne "ulepszenia" i zbankrutowac kraj ktory do niedawna byl uznawany za najbardziej kapitalistyczny kraj swiata.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Ewa Nazwisko
(jellyfishek)
Nowicjusz
Pomysł extra. Niższe ceny są lepsze niż pełne kosze, najpierw sklepowe a potem te na śmieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok